Helene Fosse

Jeg har egentlig ikke mye fornuftig å komme med akkurat nå, så jeg sier bare beklager på forhånd for alt fjaset som kommer nå.

For det første vil jeg meddele at i løpet av de neste dagene skal jeg meddele noe stort! Så følg med!

For det andre var jeg i butikken i dag. Jeg skulle ha bananer, piffikrydder og vitamintabletter. Dette er hva jeg kjøpte.

selvsagt klarte jeg å kjøpe alt utenom det jeg skulle ha… I mitt forsvar så glemte jeg egentlig ikke vitamintabletter… Var bare det at jeg ikke klarte å finne noen uten insektsekret eller lignende. Hvorfor må absolutt folk stakke insektdritt i pillene sine bare for å gi dem litt glans?!

For det tredje har jeg farget håret. Hah! Guess you didn’t expect that, or what? Jeg skulle egentlig farge det mørke mørkebrunt, men det endte opp med å bli mørke, mørke mørkebrun. Jeg liker det egentlig ganske godt, selv om jeg har litt problemer med å venne meg til det…