Helene Fosse

Ikke se på meg, vær så snill. Jeg lover, om noen øyeblikk, så skal jeg smile for deg igjen. Jeg skal le, danse, hoppe og være glad.

Men akkurat nå klarer jeg det ikke.

Akkurat nå må jeg bare la tårene løpe fritt. Slippe taket og falle. La alle de vonde og dumme følelsene, de små tingene, som jeg har spart på så lenge, gripe tak i meg. Riste meg så hardt de bare kan. La alt det mørke og vonde herje inni meg, som en monsterorkan, kategori uendelig.

Jeg lover deg, jeg skal ikke bruke lang tid. Du skal slippe å se meg gråte. Du skal slippe å høre meg klage.

Snart er jeg glad i igjen, og da skal dette lille øyeblikket bli glemt i sommerfugler og røde roser. Da skal alt dette være borte. For jeg vil smile, og jeg vil være glad, for deg. Jeg vil at alt du skal se er godt og lykkelig.

Bare vent litt, så skal jeg smile

Inspirert av anime-serien DNAngel