Helene Fosse

Seriøst folkens! Det er ikke tvil lenger! Ifølge nyhetsspeilet har det i hele ti år blitt skrevet en dato og ordene «Expect us» på penger runt om i verden. Seriøst, folk kan ikke klare dette. Jeg mener, du må jjo tross alt ha både en sprittusj og penger, men da har du jo allerede brukt opp pengene på sprittusjen.

Så derfor må det jo være aliens!

Ment vent litt… datoen som er skrevet på pengene, den er 19. mai 2013. Ikke bare er dette nøyaktig en måned før dagen jeg blir 20, men det er også etter 21.12.12. Alle med hodet på plass vet jo at verden går under tre dager før jul om to år, så da burde jo disse aliensene også ha fått det med seg. Eller? For hvis planen deres bare var å liksom ta over jorden når alle menneskene er borte, hva er da poenget med å advare oss?

Hmm…

Nå har jeg gjort litt mer research, og jeg har funnet ut at denne datoen er ikke til å stole på. For selv om det er et transmedium som har kontakt med en urgammel energi som heter iliuka, så tar iliuka av go til feil. Iliuka taler blant annet imot annerkjente healingformer og forsvarer Obama (vet ike helt hva det gjelder, men det er sikkert når han sier at han egentlig ikke er en alien eller noe slik.) Dette sier ihvertfall Michelle i en av kommentarene under Nyhetsspesilets artikkel. Hun sier også:

Jeg tror aliens som reptilians, greys og zetaer osv står bak ALLE:
religioner, finansielle systemer (penger), militære, media, utdannelse, kjemisk industri, teknologi generelt, overvåkning, rettssvesen, kjøttindustri osv
OG MYE AV KANALiSERiNGER SOM iLiUKA

Altså, det er aliens som står bak iliuka. problem solved. Det kommer ikke aliens i 19.mai 2013, selv om de står skrevet på penger.

Kilde (kremt): Nyhetsspeilet.no, iliuka.net