Helene Fosse

Folk har misforstått noe her.

De tror vissst at de kan legge livet ut på nett, og bare få positive kommentarer tilbake. Og nei, jeg er faktisk ikke ironisk.

Jeg vet folk sier at «Ja, men jeg blogger bare for meg selv -blæblæblæ». Bullshit! Hvis du bare blogger for deg selv, få deg en dagbok. Jeg på min side, har ingenting imot å si at leserene mine betyr noe. Hvis ingen hadde giddet lese bloggen, hadde jeg antagelig ikke blogget, rett og slett. Følelsen av å skrive noe, som andre liker og faktisk tar seg bryet ved å lese, er egentlig ganske god. Og det tviler jeg på at bare gjelder for meg.

Poenget mitt her er at når du legger ut livet på nett (eller hva som helst egentlig), så kan du ikke komme med ting som «OMG!!! Du kan jo ikke lzm angripe privatpersoner og slik da, hallo!» Joda, det er kjipt når folk kommer med negative kommentarer. Jeg forstår godt Voe som etterhvert ble så lei at hun bestemte seg for å slutte.

Tingen er den, at du må faktisk tåle litt kritikk. Kommentarer som «Heregud, di hore» er selvsagt helt uakseptable (selv om det er noe som egentlig bør forventes), men jeg selv har helst lyst til at folk skal kritisere det jeg skriver. På den måten kan jeg utvikle meg, og jeg vil kunne ta mer hensyn til leserene mine.Men nå skriver jo ikke jeg akkurat først og fremst om livet mitt.

Men dere som gjør det, husk: Når du legger ting ut på nettet, så blir det kritisert. Om du ikke takler at folk kritiserer deg, eller at de skriver negative kommentarer, så må du bare holde deg til mer upersonlige innlegg.

Hei, du, forresten!!

Jeg har laget meg en portfolio! Er sånn egentlig ferdig med den, bare litt høvling og pussing igjen. Når den er skikkelig ferdig, så kommer jeg til å legge den i menyen under headeren her, men akkurat nå er det fare for at hele greia bare klikker, sånn siden jeg holder på med den.

Dere kan finne den her: http://remingu.com/portfolio