Helene Fosse

Det finnes ganske mange irriterende folk i verden, og selv om vi selvsagt burde fokusere på det positive mennesker, så er det noen personlighetstrekk som bare ikke går ann å ignorere. Dette er i tilfeldig rekkefølge.

1. Bedrevitere, som hele tiden skal gjøre meg oppmerksom på alt de vet og alt de har gjort. Du trenger ikke hele tiden gjøre meg oppmerksom på at du vet noe, spesielt ikke når vi ikke har en seriøs samtale!

2. «Syns synd på meg!»-folk, som hele tiden skal gjør meg oppmerksom på at de har vondt, at de er forkjølet eller at føler seg svimmel eller kvalm. Jo, vennen, jeg bryr meg om deg, men så ofte som du roper ulv, klarer jeg bare ikke ta deg seriøst. Og, ja, det er klaging selv om du sier det i en munter tone.

3. Merkeslaver, som tror de blir finere av at et lite merke på klærne deres forteller resten av verden at du har brukt 10x så mye penger som plagget du har på deg er verdt.

4. «Jeg følger ikke mengden!»-mennesker, som er så opptatt av å «ikke følge saueflokken» at de blir besatt av å hate ting som er kule. Disse begrunner ofte meningene sine med at «Folk kjøper det bare fordi det er kult», og Apple-hatere, som ikke klarer å forstå at en Mac kan være bedre enn en PC når det kommer til flere ting, og at en iPhone er bedre enn en mobil uten fargeskjerm.

5. Stabeist, som mener ting fordi de mener ting. Hvis de først har tatt et standpunkt, selv om de med en gang ikke visste så mye om hva det handler om, har de denne meningen livet ut. De kan aldri gå tom for argument, selv om få av dem er gode.

Kjenner du igjen disse menneskene?
Hvilke folk irriterer deg?
Hvem av disse er mest irriterende?