Vlog: Er du bifil?

Som dere sikkert alle vet, så betyr 23. september Bifiles dag! Hva sier du? Har du ikke hørt om den? Vel, dagen går også under navnet «Bi visibility day», og den handler om å gjøre bifile mer synlige*. Vi som identifiserer oss som bi blir ofte oversett i media og samfunnet generelt. Det kan gjøre det vanskelig for mange skap-bifile å komme ut, siden myter rundt bifile sjeldent blir tatt opp og kritisert. Forhåpentligvis 

* Er det ironisk at mens jeg skriver dette, er bifile det enste ordet som får rød strek og ikke blir gjenkjent av ordboken min?

Fun fact: Grunnen til at Bi Visibility Day er i september, er fordi det er samme måned Freddie Mercury ble født. Freddie Mercuy (Queen) hadde mange meningsfylte forhold med både menn og kvinner.


9 Comments

  • Svar Helene |

   Haha, takk! Det å finne passende royalty-free musikk under Creative Commons er vanskeligere enn en skulle trudd, så til slutt måtte jeg bare ta noe :P

 • Svar Isa |

  Så glad at jeg fant bloggen din! Visste ikke at det var Bi visibility day i dag, takk for den fine (og professjonelle) videoen din! Nå følte jeg enda mer, at jeg skulle komme meg endelig helt ut av skapet. Kanskje ikke ennå i dag, men vi får se.. ;) Hilsen fra Tyskland!

  • Svar Helene |

   Det er utrolig godt å høre Isa! Det er godt å vite dette innlegget faktisk fikk hjulpet noen :) Lykke til videre!

 • Svar Anonym |

  Hei, eg må berre si takk for dette innlegget her og for videoen! De har hjelpt meg til å komme ut som bifil til kjeresten min :D

  • Svar Helene |

   Det gjør utrolig godt å høre! Håper det har hjulpet deg og kjæresten din til å være enda åpnere med hverandre, og deg til å være komfortable med hvem du er :)

So, what do you think ?