Førstemann med mensen!

Jeg elsker denne videoen! Ikke bare er den utrolig morsom, men den har et veldig tydelig positivt syn på mensen. Dette virker faktisk som er begynt å begynner å bli en trend nå, JIPPI! Hvem skulle tro at reklame faktisk kan virke positivt på selvfølelsen, spesielt hos jenter?


3 Comments

  • Svar Siv |

    Døh, denne skal jeg se! Takk! Ps. du skal vel stemme MDG i høst??? Synes liksom det høres litt ut som et parti for deg (det skal iallfall jeg!)

    • Svar Helene |

      Er absolutt MDG jeg skal stemme på ja :) Jeg har vært venstre-tilhenger frem til nå, for jeg følte miljøpartiet var for lite til at de kunne gjøre så mye, så da ville jeg heller stemme på det av de større som hadde best miljø-politikk, men meningsmålingene viser jo at MDG har tatt helt av! Det har gått fra et parti ingen hadde hørt om til plutselig å nesten ha kommet seg inn på stortinget :D

So, what do you think ?