Hva vil dere ha?

Så jeg har vært veldig lite aktiv det siste året, og jeg har vært veldig usikker på hva jeg skal skrive, og har rett og slett manglet motivasjon til å sette meg ned å bare gjøre det. Jeg kan jo fint se på analytics at jeg har en god del lesere, men veldig få av dere kommenterer. Bare et lite «Mer som dette!» på noen innlegg hadde hjulpet meg i å forstå hva dere som lesere finner interessant.

For å forstå litt mer av hva dere faktisk ønsker, har jeg laget to poller. Hvert minste bidrag hjelper!

Begynn med hvilke tema dere ønsker å se mer av (kan velge flere):

Hva ønsker du mer av (tema)?

View Results

Loading ... Loading ...

Utfyll gjerne i  kommentar-feltet under (f.eks. hvis det er snakk om veganisme, vil du ha mer om hvordan det å være veganer påvirker verden, mine personlige opplevelser ved å være veganer eller rett og slett veganske oppskrifter?)

Så var det litt om hvordan du vil innleggene mine skal bli videre. Her kan du også velge flere, så hvis du for eksempel vil ha litt av alt, men med hovedvekt på f.eks. videoer, så klikk gjerne det

Hvordan ønsker du det?

View Results

Loading ... Loading ...

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg blitt flinkere til å vlogge, og innlegget om mensen ble veldig godt tatt imot. Jeg har fått mange henvendelser om jeg kommer til å fortsette på denne webserien… og svaret er ja, jeg kommer absolutt til å fortsette på LOSOM! Neste episode, though, kommer ikke før jeg er ferdig med eksamenene mine, kanskje ikke engang før jeg har flyttet fra Trondheim rundt 11. juni. Frem til det håper jeg på flere kommentarer, og jeg håper enda flere kan sende mail til meg på blogg@remingu.com med deres historie om da dere fikk mensen. Dette kan enten være skriftlig, eller enda bedre, en kort video, helst under 1 minutt, der du forteller om din første gang, hvordan du opplevde det og kanskje hvordan du ser på mensen i dag. 


13 Comments

 • Svar anne |

  Syns du skriver om ganske masse spennende.
  Kjekt å følge med deg… :)

 • Svar Sunniva Rødne |

  Stemte kjønn/seksualitet og geek/nerdekultur, men vil ha meir om veganisme/vegetarisme og! Kanskje spesielt koss du oppleve å ver veganer. Når det gjelde innlegg generelt trur eg litt av alt e bra, for variasjonen sin skyld:) Also, kor e det du ska fløtta te? Trondheim no good?

  • Svar Helene |

   Den er good, kanskje jeg til og med kan lage en LOSOM-lignende serie om veganisme? :) Nei, for all del, jeg er veldig glad i Trondheim ^^ Den vakreste byen i landet IMO :) Det har mer å gjøre med at jeg liker å flytte litt rundt på meg nå når jeg fremdeles har sjangsen, så til høsten blir det endten Storbritannia eller Oslo :)

 • Svar Siv |

  Hahahaha, jeg kryssa alt for mange – jeg vil ha litt av alt, jeg! Ser nedover sida her, og det er jo SÅ mye bra! (Også har jeg tenkt en del på deg det siste året!)

  • Svar Helene |

   Tusen takk, Siv! Det betyr veldig mye for meg å få høre, spesielt fra deg som jeg ser på en som utrolig bra blogger :)

 • Svar Marit Serine |

  Trykte på Kjønn og Seksualitet og Global oppvarming/Fattigdomsbekjempelse!

  Kunne også vært gøy med veganske oppskrifter! Hvis jeg plutselig skal få besøk av noen som er veganer/vegetarianer så vet jeg hvor jeg kan finne oppskrift hen :) Det er gøy!

  Og skriv gjerne om hva/hvor du skal til høsten, og eventuelt hvordan det har vært dette året i trondhjem! :)
  Jeg skal sende inn mensen-film til deg, men har ikke kommet så langt enda! Haha. Skal prøve å få gjort det så fort som mulig :) Nærmer seg eksamen for meg og. Håper du får en fin innspurt på semesteret!

  • Svar Helene |

   Det blir nok flere oppskrifter nå til sommeren :) Jeg har flere ganger hatt lyst til å dele ting jeg har lagd her på bloggen (som jo var planen at jeg skulle gjøre en del av i høst da jeg endret alt sammen), men så har kjøkkenet mitt her vært så lite og mørkt og ubekvemt, så da ble det veldig lite av det :s Nå når jeg kommer hjem til Etne, though :) Jeg kan nok prøve meg på et lite koselig personlig innlegg dersom jeg har en dag der jeg ikke føler for å researche noe, hvis det er noe folk faktisk er litt interessert i ^^

   • Svar Marit Serine |

    Ja det hadde vært litt koselig! Dette er jo ikke en typisk personlig blogg der du skriver om hva du gjorde på i dusjen, og hva du hadde på deg mellom middag og kvelds, men et lite innlegg hadde vært kjempe! :D Hadde krysset av «personlig» også, men da fikk jeg beskjed om at jeg hadde kryssa for mange så jeg tok bort noen ;)

    • Svar Helene |

     Ja, sorry abut that, glemte helt å oppdatere hvor mange avkryssninger en kunne ha :P Er fikset nå, though, men så lenge du sier det her, har det egentlig ikke noe å si :)

 • Svar Emma |

  Jeg liker veganrelaterte ting spesielt godt, men syns egentlig alt du skriver/deler er interessant :) Liker at det er mye variert her.

  • Svar Helene |

   Tusen takk, Emma! Jeg har forresten ikke sett deg her før, så velkommen skal du være, og jeg må si jeg liker bloggen din svært godt! :)

So, what do you think ?