Noen tilståelser om seksuell legning

Bisexual

Denne tegneserien er laget av Kate or die (klikk her for tumblr, her for å se tegneserien full størrelse). Jeg er utrolig glad i alt hun lager, om det er angående seksuell legning, nerde-greier (hun jobber i en tegneserie-butikk), psykisk helse og depresjon eller sminke. Selv om hun kan skrive om mørke og tunge tema, gjør hun det på en lys og vittig måte, uten å bagatelisere det. Jeg anbefaler alle å ta en titt på siden hennes, siden dette er bare et eksempel på hva hun tegner om.

 


2 Comments

  • Svar Siv |

    Jeg liker det du sier – og det har jeg tenkt på SÅ mange ganger. Blir så sint når folk sier at feminisme er bortkastet!!

    • Svar Helene |

      Akkurat! Det verste er at de som sier feminisme er bortkastet, vet fryktelig lite om hva feminisme faktisk er. De er ikke klar over at feminister ikke kjemper for at kvinner skal råde over verden, men for at vi ikke skal bli definert av kjønnet, seksualiteten eller hudfargen vår.

So, what do you think ?