Helene Fosse

Her er min lille rapport fra happyweek!

Jeg fant ut at det å være så ekstremt overlykkelig hele tiden som jeg prøvde å være sist uke gjør meg skikkelig sliten! Å være glad og full av energi er ikke like lett å være når kl er

halv 8 om morgenen. Sånn ellers fant jeg ut at det viktigeste er egentlig å passe på å være mester over egne tanker. Prøv å skyve unna dumme, unødvendige tanker og tenk heller på noe positivt. Selvsagt, om det er viktig må du faktisk jobbe deg igjennom det!

Når jeg sier at du må smile så mener jeg ikke «putt på deg en maske og lat som om du er glad». Jeg mener at bare det å smile gjør en ofte gladere. Det trenger ikke være et fint smil, og det trenger heller ikke være til noen. Bare pust ut og trekk litt i munnvikene. Kjenner du at det hjelper? Det gjør ihvertfall jeg!

Her er 10 tips jeg fant ut at var veldig nyttige

1. Vær med folk som gjør deg glad!
2. Prøv å unngå å sitte for mye på data/forann TV’en
3. Ikke se på nyheten (spesielt ikke hvis du er litt nede)
4. Prøv å trene litt hver dag. Trenger ikke være mer enn en halvtime.
5. Lær deg noe nytt! Trenger ikke være noe stort.
6. Ta med deg kameraet, en venn eller en hund ut på en liten tur.
7. Hør på musikk, helst litt avslappende.
8. Prøv å unngå snop. Spis heller druer, rosiner eller annen god frukt!
9. Vær omtenksom. Gjør små ting som gleder vennen dine. F.eks. gi dem druer!
10. Ha en happyweek og blogg om det etterpå!

En genial side: 59 seconds

Del